Recept na hattrick

Vloženo: 26.11.2012 | Kategorie: Old boys

Všiml jsem si, že většina týmu Čertů je zapálená do vaření. Aspoň, jak jsem všiml podle našeho kvedlání s hokejou na ledě. Tak přidávám k dobou jeden domácí recept…

Ingredience:
1 pravé křídlo, 1 až 2 centry, 1 brankář, puk, vlahý vzduch, 2 ledové plochy (1 x nejlépe Bítešská může být i jiná), 1 až 3 milující manželky, 1 trolejbus, 1 šalina, 1 bar, 1 ruce, 2 prsa, 1 klín, 4 litry Absolut vodky a 2 decilitry pomerančového džusu, 1 kýbl ledu, 1 Švéd, 1 Fin (může být i imitace).

Příprava:
Vezmete 1 pravé křídlo a vložíte do trolejbusu.na konečné ho přemístíte do nedalekého baru. Zde ho cca na 2 hodiny naložíte do 2 litrů Absolut vodky. Ozdobíte 1 Švédem a 1 Finem (pokud nemáte, použijte imitaci). Po dvou hodinách zjistíte, jestli už ztvrdl. Pokud ne, přidáte další litr vodky, 2 dcl džusu a půl kýblu ledu. Po další hodině, by měl být tvrdej. Při kontrole křídla dejte pozor, na své ruce. V některých případech také pozor na prsa a klín. Před dokončením přípravy pravého křídla se doporučuje nechat pokousat, zalít posledním litrem vodky s trochou ledu. Pak necháte pomalu dotvrdnout a posadíte ho do šaliny. Po chvíli (cca 15 minut) přemístěte do postele. Pokud máte po ruce milující manželku pravého křídla, můžete lehce opepřit, nedoporučuje se příliš cukrovat. Nechejte 6 hodin odležet v teple.

Po šesti hodinách, až křídlo opět změkne, ho pošlete na ledovou plochu (nejlépe Bítešskou) a nechte 2 hodiny pouštět šťávu. Omyjte pod tekoucí vodou a nechte asi 4 hodiny okapat. Pak je pravé křídlo ideálně připravené na hattrick.

Před začátkem hattricku nechte omyté a vypečené křídlo podusit u milující manželky. Pak vložte do šatny k ostatním křídlům a centrům. V této fázi se doporučuje opatrné pošťuchování, aby bylo křídlo ve správné provozní teplotě. Doporučujeme obložit opět 1 Švédem a 1 Finem (může být i Čech, ale pozor na datum výroby a datum expirace).

Jakmile má křídlo načervenalou barvu, nechte ho hrát na ledě. Je vhodné přidat i centra s pukem, může být například Dušaný nebo Mášený. Někteří profesionálové zahušťují vzniklou omáčku i brankářem. V tom případě bývá hattrick těžké strávit. Doporučují se také 2 až 3 rychlé střely nebo 1 až 2 přesné střely. Ochutíte třemi až pěti přihrávkami od centra a po 40 minutách máte hattrick skoro hotový. Počkáte, až vám soupeř na ledě roztaje, posunete puk do brány a hattrick je hotový.

Doporučuje se podávat s ostatními góly nebo dalšími hattricky až do konečného vítězství. V případě, že vám jeden hattrick nestačil k výhře a máte stále na něco chuť, někteří gurmáni doporučují skórovat ještě s milující manželkou.

(Večera bohužel ani Havlajdův hattrick nestačil a Čerti prohráli s Black and Old 4:6. Tak snad měli příjemný večer aspoň u Havlajdů :o))

Komentáře (4)

 

  1. Havlajda napsal:

    Probrali jsme to s manželkou u videa a našla tam ještě pár věcí, na kterých musím zapracovat….:-)

  2. Leo napsal:

    To homevideo bych chtěl tak vidět..:-) zvlášť, jestli je na něm, jak skóruješ…

  3. Leo napsal:

    … bych chtěl taky vidět… (aby to nevyznělo blbě) :o)

  4. Havlajda napsal:

    Můžeš být v klidu, hattrick jsem doma nedal ani nepamatuju :-))

Komentáře

Musíš být přihlášen, aby jsi mohl vložit komentář.